Skip to main content

Ben jij de geschikte kandidaat?

Op zoek naar jouw ideale baan?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een functie die beter bij jou past dan je huidige functie? Of een bedrijf waar jij je beter op je plek voelt dan je huidige werkgever? Dan gaat Danesch op zoek naar de juiste functie en het juiste bedrijf voor jou. Ook starters en herintreders begeleiden wij in hun zoektocht naar de perfecte match.

Waarom Danesch?

Persoonlijke begeleiding

Wij gaan uit van de kwaliteiten en kracht van de mens achter het CV. Voor het goed uitoefenen van jouw functie zijn immers meerdere vaardigheden van belang dan alleen jouw opleiding en ervaring. Wij begeleiden jou in je zoektocht naar de juiste functie.

25 jaar ervaring

Wij hebben 25 jaar ervaring in de werving en selectie van personeel en het goed en persoonlijk begeleiden van werkzoekenden. Je bent bij ons dus in ervaren én betrokken handen. Wij doen er alles aan om voor jou de functie en het bedrijf te vinden dat bij jou past.

Overname door bedrijf

Als jij en het bedrijf een match zijn, dan neemt het bedrijf jou direct in dienst. Je komt dus niet in dienst van ons bureau.

Intake bij jou in de buurt

Danesch komt naar jou toe! Als je wilt, doen wij de intake, het eerste gesprek, bij jou in de buurt.

Wil jij je inschrijven als kandidaat?

Als jij als kandidaat in ons bestand staat ingeschreven, nemen wij direct contact met jou op als er een geschikte functie voor jou binnen komt. Wij hebben doorlopend contact met de organisaties waarvoor wij werken en zoeken continue naar de juiste match. Schrijf je nu in zodat we jou binnenkort kunnen plaatsen op een functie die jou op het lijf geschreven is.


    Op zoek naar een persoonlijk en vertrouwd werving- en selectiebureau?

    nl_NLDutch