Wij zijn een van origine Amerikaanse groothandel in verspanende gereedschappen. Weet je niet wat dat is? Geen probleem, dat leren wij je wel. Vanuit de Drechtsteden werken we met een klein en loyaal team van 14 medewerkers en bedienen wij onze klanten die zich overal ter wereld bevinden.

Wat ga je doen?

In deze zelfstandige functie ben jij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten in Nederland. Kansen vinden en grijpen? Graag! Voor bestaande en nieuwe klanten (machinefabrieken, constructiewerkplaatsen, scholen etc.) ben jij een vertrouwd en professioneel aanspreekpunt. Jouw technische kennis en inlevingsvermogen maken je een volwaardig gesprekspartner voor zowel de machinegebruiker als voor de eindbeslisser. Je werkt vanuit huis, wordt ondersteund door de binnendienst en rapporteert aan de Sales Manager.

 

Jouw profiel

Jij weet wat aanpakken is, bent commercieel gedreven en zet vaak net dat ene stapje extravom het juiste resultaat te behalen. Je bent goed in het bewaken van deadlines, onderhoudt graag contact met bestaande relaties, maar vindt het vooral leuk om nieuwe klanten te zoeken.
Je hebt een technische achtergrond (MBO niveau), of in ieder geval affiniteit of ervaring met de verspaning. Je weet wat aanpakken is, en benadert de markt proactief en gestructureerd.
Ben je ambitieus? Graag! Een uitbreiding van jouw takenpakket is zeker mogelijk!

Wat bieden wij:

Je komt bij ons in een klein gezellig team met korte lijnen. Wij bieden je een goed salaris. Uiteraard een auto van de zaak, telefoon en laptop. Op basis van een aanstelling van 5 dagen per week bouw je naast 25 vakantiedagen eveneens ADV dagen op. Er is een prima pensioenregeling en we zien graag dat je jezelf blijft ontwikkelen

Past deze vacature bij jou?

Vul dan hieronder je gegevens in en voeg je CV met foto toe. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.


    Leave a Reply