Branche: TransportsystemenRegio: LansingerlandUren: 38 uur

Teamleider Assemblage en Constructie

By januari 10, 2022 No Comments

Als Teamleider ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers van de constructie- en de assemblageafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het gehele fabricage- en assemblageproces. Je bent operationeel op de werkvloer en zorgt voor een goede samenwerking met aangename werksfeer op jouw afdeling. Je werkt nauw samen met de afdeling engineering en werkvoorbereiding. Door jouw technisch inzicht worden processen efficiënter en LEAN. Het is jouw verantwoordelijkheid om wekelijks de afdelingsplanning te realiseren.

Jouw profiel

• Een afgeronde opleiding mbo 4-niveau Mechatronica, Werktuigbouwkunde, AOT of
vergelijkbaar niveau
• Minimaal enkele jaren relevante werkervaring in de machinebouw
• Je werkt zelfstandig en bent sterk in plannen en organiseren.
• Kennis en ervaring met LEAN-technieken en ERP systemen.
• Kennis van besturingstechnieken en elektrische aspecten van machines.
• Je hebt een VCA-diploma of bent bereid dit te halen.

Wat bieden wij:

De internationale glastuinbouw is een groeiende markt. Hierdoor innoveren en groeien wij continue. We vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen én dat we het beste uit elkaar halen. Daarom bieden we, afhankelijk van je opleidingsniveau, volop groeikansen, opleidingen en uitdagingen binnen de organisatie. Natuurlijk hoort daar een passend salaris op basis van 38 uur per week met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij conform CAO.

Past deze vacature bij jou?

Vul dan hieronder je gegevens in en voeg je CV met foto toe. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.


     

    Leave a Reply