Als accountmanager ben je bezig om onze klanten optimaal te ondersteunen en nieuwe klanten aan te trekken. Je bent ondernemend, gedreven en je haalt er energie uit om onze klanten te adviseren over de product-oplossingen in ons portfolio. Je adviseert in het assortiment, welke producten en verpakkingen. Je laat het aansluiten bij de visie van de klant en adviseert hier bij. Je kunt je goed inleven in de klanten. Je maakt calculaties voor de offertes en onderhoudt gedurende het traject contact met de klant.

Het bouwen van sterke relaties is iets dat bij je past – het is onderdeel van je DNA – en daarmee ook wat je in je eerdere en huidige banen hebt gedaan. Daarnaast is markt zich verder aan het ontwikkelen en spreken we dagelijks met nieuwe potentiële klanten welke we helpen om de juiste keuzes te maken. Je hebt een sterke klantfocus. Jouw mindset is die van een winnaar – iemand die de klant centraal zet en de kwaliteit niet uit het oog verliest. Je bent iemand die altijd gaat voor het beste resultaat en gelooft dat je dit het beste samen met de klant kan behalen. En dat is precies waarom wij graag kennis willen maken

Wij bedienen onze B2B klanten in 56 landen wereldwijd. Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is daarom een vereiste. Je bedient de klanten voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor, maar je vindt het ook leuk om klanten te bezoeken in binnen – en buitenland.

 

Wat ga je doen?

 • Nieuwe private label product ontwikkelingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Dit zijn trajecten waarvoor je van begin tot eind van levering met de klant betrokken zal zijn.
 • Je onderhoudt bestaande klanten en zal ook bezig zijn met klanten te werven. Je houdt je klantenbestand up to date in ons systeem en onderhoudt de prijzen van je klanten.
 • Je maakt calculaties voor de offertes en onderhoud je orderportefeuille.
 • Je zorgt voor goed opgestelde briefings om je binnengehaalde orders door te communiceren naar je collega’s op de afdelingen Inkoop, Warehouse, Kwaliteit en Studio.
 • Gedurende het project houd je contact met de klant om zorg te dragen voor de uitvoering van het project naar de wensen van de klant, en je ziet toe op dat de levertijden behaald worden.
 • Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van je projecten.

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau, je bent starter of hebt een paar jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met onze producten.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van de Italiaanse, Spaanse en/of Duitse taal is een pré.
 • Je kunt uitstekend projecten plannen, beheren en monitoren.
 • Uitstekende beheersing van MS Office (Word en Excel) en databaseverwerking (Exact online).

Wat bieden wij:

 • Een prima werkomgeving; een ruim, licht en zeer modern kantoor met goede parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer (7 minuten van CS Rotterdam);
 • Wij zijn een middelgroot, informeel, jong en professioneel team; wij halen het beste in onze mensen naar boven. We bieden de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontplooiing. De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om jezelf te ontwikkelen en we geven je vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
 • Tenslotte bieden wij jou de mogelijkheid tot een vaste baan, een marktconform salaris afhankelijk van niveau, ervaring en opleiding. De startdatum is zo spoedig mogelijk in nader overleg te bepalen.

Past deze vacature bij jou?

Vul dan hieronder je gegevens in en voeg je CV met foto toe. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.


  Leave a Reply