Hey allround Machinebouwer! Wil jij hightech systemen voor de glastuinbouw assembleren?  Dan is deze job zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Junior Machinebouwer zorg je er voor dat alle machines goed modulair worden opgebouwd. ’s Morgens start je de dag met alle collega’s en een bakje koffie en spreken jullie de dag door. Daarna begin je samen aan alle elektra werkzaamheden en montagewerkzaamheden (mechanische & hydraulisch). Jullie leggen nog een aantal orders klaar en dan gaan jullie lunchen. Nieuwe orders worden doorgesproken met de Engineer alvorens te starten met de montage.

Werkzaamheden zijn breed en omvatten onderdelen pakken, monteren, feedback geven, behoefte van onderdelen signaleren, aansluiten, testen en verpakken. Je streeft ernaar om montagetijden te behalen en feedback te geven om producten sneller en efficiënter te assembleren. Montageprojecten zal je deels met andere doen die je ook monitort en aanstuurt. Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen op engineering en productiegebied.

Jouw profiel

  • MBO met relevante werkervaring
  • < 2 jaar ervaring in een omgeving in de machinebouw
  • Kennis van besturingstechnische en elektrische aspecten van machines
  • Ervaring in mechanische, hydraulische en elektrische montagewerkzaamheden en Tekening lezen
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving Lansingerland-Rotterdam

Wat bieden wij:

De internationale glastuinbouw is een groeiende markt. Hierdoor innoveren en groeien wij continue. We vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen én dat we het beste uit elkaar halen. Daarom bieden we, afhankelijk van je opleidingsniveau, volop groeikansen, opleidingen en uitdagingen binnen de organisatie. Natuurlijk hoort daar een passend salaris op basis van 38 uur p/w met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij conform CAO. Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt.

Past deze vacature bij jou?

Vul dan hieronder je gegevens in en voeg je CV met foto toe. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.


     

    Leave a Reply