Hey allround Machinebouwer! Wil jij hightech systemen voor de glastuinbouw assembleren?  Dan is deze job zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Machinebouwer stel je zelfstandig onze machines en installaties samen. Je controleert en test buisrailwagens, spuitrobots en transportwagens met behulp van tekeningen en mondelinge toelichting. Hiervoor begrijp je elektrische en veiligheidseisen en de werking van (eenvoudige) besturingssoftware. Heb je verbetervoorstellen voor onze producten of processen, dan horen we dat graag van je. Ook installeer je machines bij de klant, dit kan ook in het buitenland zijn. We verwachten dat jij je werkplek en gereedschap vakkundig beheert en vertrouwelijk omgaat met alle beschikbare informatie. Je rapporteert aan de Productieleider.

Jouw profiel

  • Een afgeronde MBO opleiding WTB of Mechatronica of relevante werkervaring
  • Ervaring met het bouwen van machines en installaties
  • Bereidheid om incidenteel op locatie van de klant te werken
  • Qua persoonlijkheid ben je een projectmatig werker, communicatief vaardig en functioneer je zowel zelfstandig als in een team. Je hebt technisch inzicht met oog voor detail en bent leergierig. Jij bent duidelijk iemand die het verschil wil maken, bruist van de energie en met ons mee wil groeien!

Wat bieden wij:

De internationale glastuinbouw is een groeiende markt. Hierdoor innoveren en groeien wij continue. We vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen én dat we het beste uit elkaar halen. Daarom bieden we, afhankelijk van je opleidingsniveau, volop groeikansen, opleidingen en uitdagingen binnen de organisatie. Natuurlijk hoort daar een passend salaris op basis van 38 uur p/w met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij conform CAO. Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt.

Past deze vacature bij jou?

Vul dan hieronder je gegevens in en voeg je CV met foto toe. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.


    Leave a Reply