Skip to main content

Wil jij als constructeur onderdeel worden van een award-winning architectenbureau?
Wordt onderdeel van onze constructieafdeling en ervaar de korte lijnen met alle creatieve collega’s.

Wat ga je doen?

Je ontwerpt volledig zelfstandig constructieve ontwerpen en begeleidt diverse projecten. Je stelt hoofdberekeningen op en detailberekeningen, maakt constructietekeningen, controleert berekeningen en tekeningen van derden. Daarnaast kijk je mee met het werk van collega-constructeurs.

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO of WO, bij voorkeur aangevuld met een diploma HTI of BV/BMS;
 • Gedegen bouwkundige kennis;
 • Het vermogen om zelfstandig constructies uit te rekenen (staal, beton en hout) met software zoals Technosoft en EEM-software zoals AxisVM;
 • Minimaal 5-7 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met het uittekenen van berekeningen in AutoCAD en Revit;
 • Kennis van detailberekeningen is een pré, evenals interesse in CLT- en houtbouw;
 • Communicatief sterk, klanten sta je gemakkelijk te woord en bij collega’s maak je snel duidelijk wat je nodig hebt om de klus te klaren. Je trekt de spreekwoordelijke kar. Je bent oplossingsgericht, creatief en ambitieus.

Wat bieden wij

 • Een moderne, plezierige en inspirerende werkomgeving, nieuwe technieken zoals VR. Een breed scala aan projecten in particuliere en projectmatige woningbouw, utiliteit en zorg;
 • Een salaris conform CAO;
 • Een goede werksfeer in een leuk team;

Wie zijn wij

Een creatief, award-winning architectenbureau dat werkt met betrokken adviseurs. We ontwerpen van binnenuit en hebben oog voor detail. We verrassen onze opdrachtgevers met ontwerpen die optimaal passen bij hun behoeften en gaan voor het ‘wow’ effect.

Onze kracht is om goed te luisteren en de vertaalslag te maken naar een ontwerp, gebouw en sfeer waarin mensen graag willen zijn. Wij ontwerpen mooie en duurzame gebouwen, met de modernste programma’s en technieken, om klanten en gebruikers de ruimte en omgeving te bieden waarin zij optimaal kunnen genieten van het wonen, werken en recreëren.

Wij hechten waarde aan architectuur waarbij creativiteit, duurzaamheid, en beleving centraal staan. Ons doel is dat de gebouwen en ruimten bijdragen aan de mooie momenten die klanten en gebruikers beleven. Daarmee ontwerpen wij in feite de omgeving van momenten, herinneringen en ervaringen.

Past deze vacature bij jou?

Vul dan hieronder je gegevens in en voeg je CV met foto toe. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.


  Leave a Reply

  nl_NLDutch