Onze kracht is om goed te luisteren en de vertaalslag te maken naar een ontwerp, gebouw en sfeer waarin mensen graag willen zijn. Wij ontwerpen mooie en duurzame gebouwen, met de modernste programma’s en technieken, om klanten en gebruikers de ruimte en omgeving te bieden waarin zij optimaal kunnen genieten van het wonen, werken en recreëren.

Wij hechten waarde aan architectuur waarbij creativiteit, duurzaamheid, en beleving centraal staan. Ons doel is dat de gebouwen en ruimten bijdragen aan de mooie momenten die klanten en gebruikers beleven. Daarmee ontwerpen wij in feite de omgeving van momenten, herinneringen en ervaringen.

Wat ga je doen?

Je ontwerpt diverse bouwplannen, die je met de modernste technieken kunt presenteren. Tijden het proces heb je direct contact en overleg met de klant.

Jouw profiel

Van jou als architect / ontwerper verwachten we dat je het volgende hebt:

  • Een afgeronde opleiding Bouwkunde of Academie van Bouwkunst;
  • Ruime ervaring met Revit, Sketchup, Photoshop en Indesign;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring;
  • Liefde voor architectuur en gevoel voor klantbeleving;
  • Gedegen kennis van bouwtechniek en -regelgeving

Wat bieden wij:

Een moderne, inspirerende werkomgeving, nieuwe technieken zoals VR. Een breed scala aan projecten in particuliere en projectmatige woningbouw, utiliteit en zorg. Binnen ons bureau is een prettige sfeer waarbinnen betrokken medewerkers met elkaar samenwerken aan heel diverse projecten in een enthousiast en gedreven team. En dat doen we al ruim 45 jaar met veel plezier!

Past deze vacature bij jou?

Vul dan hieronder je gegevens in en voeg je CV met foto toe. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.


    Leave a Reply